Om FriskvårdsFokus


FriskvårdsFokus var en dröm som blev till verklighet. 2008 skapades FriskvårdsFokus i Älvdalen. Redan som liten var hudvård och att ge behandlingar ett stort intresse och jag gjorde mina egna ansiktsmasker och hårinpackningar av ingredienser från skafferi och kyl.

 Ett antal år senare startade jag min utbildning till mitt drömjobb och det var när jag läste till massageterapeut och spaterapeut som jag började ifrågasätta vad är det produkterna vi använder på våra kunder . Efter att ha fått jobbat med ett antal konventionella hudvårdsmärken med tvivelaktiga ingredienser hittade jag till slut hem när jag upptäckte Maria Åkerbergs ekologiska hudvård  och startade då min egen skönhetsdetox och rensade badrumsskåpet på kemikalier. Jag har nu varit återförsäljare i många är och även nu en del av pusselbiten att få utbilda spapersonal i ekologisk hudvård och i Maria Åkerbergs produkter och behandlingar.

Carola Hahlin


foto: Nina Källmodin 2010

FriskvårdsFokus erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag & föreningar. Något som är lika viktigt som en bra utbildning inom hälsa & friskvård är även att det funkar mellan oss och dig som kund är att vi får en bra kontakt och  att båda parter känner trygghet för att vi ska kunna hjälpa dig till ett bättre välmående.
I lokalen på Enstigen i Älvdalen erbjuds det  massage & ansiktsbehandlingar, men vi kommer gärna ut till er arbetsplats eller på andra event som till exempel konferens, spadag/kväll, möhippa osv.

I ekobutiken kan du välja på hudvårdsprodukter och  makeup från Maria Åkerberg, solskydd från Eco cosmetics & deodoranter från c/o Gerd.

 FriskvårdsFokus är patient och ansvarsförsäkrad och en kvalitetssäkrad medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Har goda referenser allt från mindre företag till stora företag och även statliga uppdrag inom kommuner och landsting.

Carola`s  utbildningar:
- Hälsoturism 2½ år på Swedish College of Travel & Tourism, examen 2008. 100 poäng.
Där läste jag ämnen som, affärsmannaskap, massage, spa, fysisk och mental träning, grupp & individutveckling, mindfulness, livscoachprogrammet, kost & näringslära, alternativ medicin, fitnessyoga, hotell, guidning mm.
- Diplomerad massageterapeut steg 1 & 2 hos Axelons gymnastiska institut 2007
- Certifierad massör genom branschrådet svensk massage 2007
- Spaterapeut, Kerstin Florian 2007
- Licenserad Styrketräningsinstruktör S.A.F.E 2008
- Mamma Boot Camp instruktör hos Olga Rönnberg www.mammafitness.se 2011.
- Personlig Tränare S.A.F.E 2012

Carola har även gått kurser och har kunskaper inom hudvård, makeup, hudsjukdomar, kosmetisk kemi, ayurvedisk massage, kinesiotaping, koppningsmassage, zonterapi & Reiki.

Välkommen att ringa, maila eller besöka oss på Enstigen 11, Älvdalen.
  070-3663749  info@friskvardsfokus.se