31 aug. 2017Erbjudande - Idag släpps ett galet bra erbjudande och FriskvårdsFokus har laddat upp med massa dagcremer. Du får 100 ml men betalar bara för 50 ml. Passa på att bunkra upp. Skicka PM för att lägga undan.

Kundkväll 4/9 18-20 - På måndag är det dags för höstens kundkväll. Du kan vinna hudvård till ett värde av 525 SEK, erbjudanden, reavaror , det bjuds på ingefärashot mm. Varmt välkommen!

SPA-kväll på Älvdalens simhall 13/9 19-20.30 - FriskvårdsFokus är på plats och har försäljning.

Enkät - FriskvårdsFokus är ju ni kära kunder och jag vore så tacksam om ni hade vela fylla 10 korta frågor för att utveckla FriskvårdsFokus på bästa sätt. Du är anonym och det går bra att lämna feedback, ordet är fritt. Tack på förhand. Länk till enkät.

Öppettider - Måndagar 12-15 sista torsdagen varje månad 18-20. Övriga tider enligt överenskommelse.

Makeupkurser - Boka in dig och vänner på en makeupkurs och testa på alla nyheter som kommit. 195 SEK/person och 10 % rabatt på hela sortimentet under kvällen.

Utveckling och inspiration - Till veckan åker jag ( Carola) på mässa och inspirationsresa  och ska prova nya produkter, trendspana och inspireras och och kicka igång hösten. Är det något du saknar i butiken eller i någon speciell behandling så säg gärna till. 

Allt gott 💙 Friskvårdshälsingar Carola 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar