18 maj 2017

Nyhetsbrev sommar

Öppettider
Måndagsöppet nu på måndag 12-15. Passa på att handla till Mors Dag då FriskvårdsFokus har semesterstängt 23-28 maj. Måndagsöppet uteblir v 28-33. Men åter igen v 34.
Det brukar vara kvällsöppet sista torsdagen varje månad 18-20, det uteblir i maj och juli. Men nästa kvällsöppet är 29 juni & 31 aug. Och som ni vet går det alltid bra att komma andra tider enligt överrenskommelse, jag öppnar alltid om jag har möjlighet.

Mors Dag
Just nu finns det ett fint erbjudande som heter ” Beutiful mum”  men det finns också mycket annat att välja och även presentkort på behandlingar eller produkter.

Kundkväll hos Backlunds Skor 29 maj
FriskvårdsFokus & Backlunds Skor bjuder in alla till en härlig kundkväll den 29 maj 17-20 i Backlunds Skor lokaler. Vi bjuder fika, fina erbjudanden, mingel & mys!
Är det något speciellt du vill att jag lägger undan och tar med mig så säg gärna till denna vecka då jag är bortrest 23-28 maj.

FriskvårdsFokus gästar Älvdalens Simhall 7 juni
7 juni 19-21 hittar ni FriskvårdsFokus på Älvdalens Simhall som äntligen inviger Bubbelpoolen, kom och bubbla, basta, mingla, shoppa och spa:a.
FriskvårdsFokus har försäljning på plats. Boka dig gärna ett spakit och gör en basturitual. För 229kr får du Schampoo, Balsam, Salt Scrub, Body lotion , Ansiktsrengöring, Ansiktspeeling och Ansiktsmask som räcker många ggr fler än bara under denna kväll.

Hudvårdens Dag 7 juli
7 juli är det Hudvårdens Dag och det ska firas med fina Giveaways och galet bra erbjudanden, det vill ni inte missa, skriv in det i kalendern. 7 juli 13-18 hos FriskvårdsFokus.

Semester
FriskvårdsFokus har semesterstängt 23-28 maj & v 28-32 – det går bra att ringa, sms:a maila osv. om man vill handla under dessa veckor då måndagsöppet uteblir, eller om man vill boka tid till hösten eller har andra frågor.

Önskar dig en fin försommar!

Friskvårdshälsningar från Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar