22 jan. 2017

Nyhetsbrev från FriskvårdsFokus  – Välkommen 2017

Öppettider
Nytt för i år är att FriskvårdsFokus har öppet 12-15 varje måndag (förutom röda dagar).
Det är även kvällsöppet 18-20 sista torsdagen varje månad, denna månad är det nu på torsdag 26/1. Övriga öppettider så öppnar vi alltid om vi kan ring, sms:a eller maila innan.

Erbjudanden

Uppdaterad behandlingsmeny med ny behandling
Ny på menyn - Deepskin Organic Moist Boost

Friskvård på jobbet?
Många kommer på i slutet av året att de har friskvårdsbidrag på jobbet, gör tvärtom i år starta det nya året med att ta hand om dig.
Vill du som företagare i Älvdalen, Särna, Mora & Orsa ha massage på erat företag, kontakta oss för förslag på upplägg som passar er.

FriskvårdsFokus erbjuder massagebehandlingar i både behandlande, förebyggande och avslappnande syfte. FriskvårdsFokus erbjuder även friskvård för huden, genom ansiktsbehandlingar och ekologisk hudvård från Maria Åkerberg.

FriskvårdsFokus har ekologisk makeup från Maria Åkerberg. Passa på att boka in en makeupkurs med vännerna och prova de nya makeupprodukterna som kommer uti februari. Ni har 10% rabatt på alla produkter under tillfället.

Grövelsjöns Fjälllstation
Om några veckor ska FriskvårdsFokus på ett roligt uppdrag då jag ( Carola)  ska utbilda personalen på Grövelsjöns Fjällstation i Maria Åkerbergs fantastiska produkter och behandlingar.

2017
Jag ser fram emot en härlig vår och ett nytt samarbete med en salong som öppnar 1 mars som kommer komplettera FriskvårdsFokus väldigt bra.
Ha en fin dag!

Carola - FriskvårdsFokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar