8 nov. 2016

Nyhetsbrev november

Nyhetsbrev November 
          
Oktober svischa förbi och det var en rolig månad, Feelgoodkvällen på Dalgatan 118 vart succé och vi hade så kul med alla er som var där. 
 Jag (Carola) har även medverkat i P4 Dalarna för en intervju tredje gången gillt och ämnet denna gång var ekologisk hudvård och skönhetsdetox.  Ämnet har aldrig varit med aktuellt, i veckan kom DN med en artikel att 3 av 4 barnprodukter innehåller allergiframkallande, cancerogena och hormonstörande ämnen.  
Hos FriskvårdsFokus behöver du som konsument inte vara orolig över tvivelaktiga ingredienser, de är noga utvalda och jag står för dom alla helhjärtat,  fråga  gärna mig mer om ingredienser och vad man kan tänka på när väljer hudvård/kosmetika.

Erbjudanden
Nu är alla fina julerbjudanden från Maria Åkerberg släppta fina kit allt från ansiktskit till makeup.

Julskyltning 4/12 på Backlunds Skor
Ni hittar FriskvårdsFokus även i år på Backlunds Skor på julskyltningen 15-19.

Julmingel  20/12 15-20
Det kommer även i år vara Julmingel några dagar innan julafton för dig som vill handla i lugn och ro, det bjuds på kanelkaffe & julgodis och fina medvetna & ekologiska julklappar till både liten och stor.

Behandling i mellandagarna
FriskvårdsFokus kommer även köra en favorit i repris i år och öppna för behandlingar under två dagar i mellandagarna, passa på att boka redan nu, förra året gick tiderna åt fort.  Många hemvändare som även hade chansen att boka en behandling.

Öppet
FriskvårdsFokus  fortsätter att ha öppet sista torsdagen varje månad  18-20. Fler fasta öppettider kommer att komma efter nyår, komma gärna med förslag om dagar och tider som passar just dig.

PS:  Glöm inte far på söndag,  FriskvårdsFokus har fina farsdag kit och även presentkort. Glöm heller inte bort ditt friskvårdsbidrag innan det blir ett nytt ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar