22 aug. 2016

Nyhetsbrev – välkommen höst!

Kundkväll – Välkommen på kundkväll hos FriskvårdsFokus 1 september 17-21 . Det bjuds på hälsoshots och hudvårdsbaren är öppen för dig som vill prova på hudvården.

Erbjudanden  -  Fila som proffsen! Just nu är det jättefina erbjudanden för dig som vill få fina fötter. FriskvårdsFokus har tagit hem fotfilarnas Rolls Royce, det kommer bli den sista fotfilen du köper då den håller i generationer. Du behöver endast byta ut remsor ibland, du får 10 st remsor med på köpet.  För att se alla aktuella erbjudanden klicka här.

Makeup – Gör nåt kul tillsammans med vännerna i höst, boka en makeupkurs i grupp. Eller lägg fokus på dig själv och boka en indivduell makeurådgivning – det ingår rengöring av hud, jag sminkar dig och du får personliga makeuptips. Både grupper och individuell rådgivning får 10 % på alla makeup vid tillfället.

Företagsmassage?  Kontakta oss för offert.

För dig som har nära till Tällberg och är intresserad av Maria Åkerbergs produkter så kommer jag  ( Carola) hålla ett event på Åkerblads som är öppet för allmänheten den 29/9 19.00.

Utbilda och utbildas - FriskvårdsFokus (Carola) kommer även vara ute på uppdrag i Maria Åkerbergs namn och lära ut om hudvård och de härliga produkterna vi jobbar med i Vemdalen, Sälen och Grövelsjön under hösten/vintern.  Jag ser även fram emot att lära mig och kommer under hösten åka till Stockholm och gå kurser inom hudsjukdomar och kosmetisk kemi.

Ha en fin måndag! Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar