18 nov. 2015

❄Nyhetsbrev vinter 2015 FriskvårdsFokus❄

❄Nyhetsbrev vinter 2015 FriskvårdsFokus❄
❄Limited edition
Storsäljaren eye cream kommer i en limited edition och det medföljer en face dream 5 ml i kitet. Dom kommer till FriskvårdsFokus imorgon , fredag och några redan bokade finns 6 st kvar att boka/köpa. Det kommer inte hem fler av dessa tyvärr.
❄Julskyltning i Älvdalen söndagen 29/11 15-19
FriskvårdsFokus brukar ha öppet under julskyltningen men denna gång så flyttar FriskvårdsFokus in på Backlunds skor i under julskyltningsöndagen – fina julerbjudanden och presentkort kan köpas på plats. Hela lagret komma inte att tas med, men är det något speciellt du vill ha så säg till så tar jag med det till dig.
❄Julmingel hos FriskvårdsFokus på Enstigen 17 dec 15-20
Köp julklappar i lugn och ro, det bjuds på julgodis och finfina julklappar!
Det finns en mängd fina julerbjudanden som passar alla, priser på dessa färdiga kit är mellan 125 SEK – 420 SEK. Sen kan vi alltid paketera ihop andra paket och kit.
❄Mellandagarna
Eftersom FriskvårdsFokus har semesterstängt 14 januari- 3 februari som kommer det erbjudas för första gången behandlingar under mellandagana. Välkommen med din behandling redan nu, eller kanske du vill ge bort en tid i julklapp? Det har redan börjats boka på men i skrivande stund finns det lite tider kvar 29,28,29,30 december , 4, 7,8 januari.
❄Friskvård
FriskvårdsFokus jobbar mycket med förebyggande behandlingar och även akuta behandlingar som ryggskott, nackspärr eller långvarig rygg och axelvärk tex, vi erbjuder friskvård från Rättvik i söder till Idre i norr. Välutbildade och erfarna massageterapeuter kommer till er arbetsplats, det går även bra att komma till FriskvårdsFokus lokal i Älvdalen.
FriskvårdsFokus har även vunnit ännu en offentlig upphandling för ett friskvårdsuppdrag, denna gång hos Dalarnas största arbetsgivare. Ett ärofyllt och roligt uppdrag. Ett uppdrag som sträcker sig ända till slutet av 2019. Tack för förtroendet!
Är du intresserad av att jobba hos FriskvårdsFokus, skicka in ett en intresseanmälan och berätta mer om dig själv.
❄Nyheter
Det har inkommit en hel del ekonyheter under hösten/vintern som tex: disktrasor i lin från Växbo, choklad, tandborstar mm. Även ett nytt märke som heter eco cosmetics som säljer solcreme är på väg till er som kanske åker till solen under dessa mörka månader. Vi har tagit del av era önskemål om en högre SPF och en som inte är alltför vit och nu kommer det i bland annat SPF 30 & 50, eko såklart som övriga sortimentet på FriskvårdsFokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar