15 jan. 2015

Nyhetsbrev!

<3 Äntligen är jag och FriskvårdsFokus igång igen!

<3 Efter att ofrivilligt & hastigt ha fått stänga ner FriskvårdsFokus under 3 månader pga. av sjukdom är jag nu tillbaka med en livserfarenhet rikare, en resa jag nu är tacksam över vad den har gett, men som jag definitivt inte vill göra om. Starkare än någonsin och med mera kunskap om människokroppen och själen har jag även utvecklats inom mitt yrke att kunna hjälpa andra. Det som till en början såg väldigt allvarligt ut visade sig i slutändan vara fel som tur var. Jag får leva med en förstorad kapillär i hjärnan och 2 diskbråck i ryggen (som jag knappt känner av längre), annars är jag frisk. Det här är inget som påverkar mitt jobb, jag skulle aldrig jobba om jag själv inte mår bra, där av den långa sjukskrivningen. Jag har varit öppen med detta från dag 1 för min egen skull, jag är den jag är oavsett dagsform, och värdet på mig själv är lika högt som på dåliga som på bra dagar.

Men till lite roligare och upplyftande nyheter:

<3 FriskvårdsFokus har flyttat till Enstigen 11, åker du på Dalgatan svänger du upp vid gamla näsvägen, efter ca 500 m tar du höger till Gåstjärnsv, sedan 150 m svänger du till vänster till Enstigen. Du hittar den röda byggnaden på vänster sida, du går mellan huset och garaget och på långsidan i garagebyggnaden hittar du FriskvårdsFokus.

<3 Inflyttningsfest 30 januari 13-18. Kom och kika på nya lokalen, ta del av erbjudanden och annat skoj.
Hjärtligt välkommen!

<3 Erbjudanden! Just är det fina erbjudanden ute på Maria Åkbergs produkter.
 Lipcare 2 för 1 95:- ( värde 190:-)
Alla hjärtans kit – Relaxing oil & Aroma bath- orange & honey. 195.- (värde 385:- )

<3 BootCamp för mammor startar 21 april för 9:e säsongen, denna termin kommer vi hålla till i lekparken i norra delen av byn. I höstas så fick jag lov ställa in de 4 sista passen, du som har klippkort eller var med hela säsongen får ta igen dom i vår.

<3 Söker du behandlingsrum på deltid i Älvdalen att utföra tex massage/spa/ansiktsbehandlingar, frans & bryn mm. Hos FriskvårdsFokus kan du hyra in dig i behandlingsrummet och även få möjlighet att få provision på försäljning av produkter och marknadsföring genom FriskvårdsFokus. Frågor och intresseanmälan till Carola: info@friskvardsfokus.se

<3 Behandlingar – Jag har ännu inte hunnit gå igenom listan på alla er som jag fick avboka i höstas men jag är en bit in på den och hör av mig till alla som jag har rätt kontaktuppgifter till, annars går det bra att höra av sig såklart innan och även du som jag inte avboka som vill ha en tid.

<3 Jag känner på mig att 2015 kommer bli ett magiskt år, lev livet som du vill, som du är och ta bort alla filter och var ärlig mot dig själv och det livet som du vill leva så kommer magin kan jag lova <3
Kramar Carola <3

Personlig Tränare/Styrketräningsinstruktör/Massage & spaterapeut/Cert. massör


Massage * Träning * Kost * Hudvård
070-3663749
www.friskvardsfokus.se
www.facebook.se/friskvardsfokus
Instagram: friskvardsfokus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar