31 okt. 2014

Vad händer hos FriskvårdsFokus?

Hej på er!
Jag ( Carola) gör för tillfället inga behandlingar och har heller ingen träning. Mina massörer fortsätter med sina uppdrag som vanligt.
 För dig som vill köpa hudvård och presentkort så går det bra enligt överenskommelse, hör av dig på  mail info@friskvardsfokus.se eller telefon 070-3663749.

Många av er kunder har varit oroliga över mig och visat så mycket omtanke och kärlek. Saker och ting drabbar även mig(fast man aldrig tror det). Ska försöka berätta det kort fast det här är en lång historia, jag har ända sen tonåren haft neurologiska besvär som har varit en fysiskt hinder, inget som jag har delat med mig av förutom mina närmaste. Dessa besvär har tilltagit de senaste 2 åren och har sedan Juli i år varit riktigt jobbiga och även nya symptom har tillkommit.
Dom har för tillfället uteslutit MS & hjärntumör (för andra gången i mitt liv) som tyvärr var min enda alternativ ett tag här under hösten efter dom gjort en magnetröntgen på min hjärna och tyvärr hitta nåt.
Som ett mirakel efter har fått kommit vidare till neurologmottagningen i Falun och neurokirugen på Akademiska i Uppsala så är dom nu överens specialisterna i Falun och Uppsala att jag har en förstorad kapillär i min hjärna som ser godartad ut och är en missbildning som jag förmodligen är född med, 0,2% av befolkningen har det. Jag får ett avslut på den historien förhoppningsvis om 3 mån då en ny MR ska göras för att se om den ser likadan ut. Mina övriga neurologiska besvär är inte konstaterade till 100% och det är ännu inte klart och mitt fokus ett tag framöver är att ta hand om mig själv så gott jag kan och snart få lämna en tuff höst bakom mig. Det hela hade inte behövt bli som det blivit om läkaren i Älvdalen och Mora skött det här som dom skulle, det har blivit många fel under vägen och jag ska anmäla Älvdalens VC, för det jag fått varit med om önskar jag aldrig någonsin mer kommer hända igen, varken mig eller någon annan.

Jag kommer inte stänga igen FriskvårdsFokus, precis som mitt företag heter som kommer jag alltid ha fokus på friskvård och vi ska alltid ta vara på våra kroppar och liv så bra vi kan. Jag är tillbaka fortare än ni anar, starkare än någonsin och med ännu mer livsglädje. Ta hand om er < 3 Kram Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar