16 juni 2014

Sommaren


Behöver du fylla på hudvårdsförrådet innan sommaren passa på nu. Imorgon går den sista ordern som ska fylla på hyllorna inför sommaren, sedan blir det inte påfyllt förrän i augusti, då Maria Åkerberg stänger under semestern.

Storsäljare just nu är solkitet och deo spray citrus som inte bara är en deo utan funkar jättebra som myggspray och är 100% ekologisk och giftfri.

Öppet denna vecka, Idag (Måndag) 13-15, tisdag 12-14 , onsdag 12-13, torsdag 11-13. Det går bra även senare tider efter 16.30 om jag är på plats, hör av dig då på mail eller 0703663749.

FriskvårdsFokus stänger för behandlingar och tar inte emot Pt-online kunder 3 Juli-13 augusti, det går bra att komma och handla produkter och presentkort bara jag är på hemmaplan.

För dig som vill starta med PT-online ( Träningsupplägg & kostccoaching)  efter sommaren  går det bra att anmäla sig nu, första startdatum är 18/8. För dig som vill ha upplägg utan coaching under sommaren är sista anmälan under denna vecka.

BootCamp för mammor säsong 7 avslutades förra veckan, alltid lika roligt att få följa utvecklingen och se mammorna blir starkare och starkare. Säsong 8  startar den 2/9 och jag tar emot anmälningar redan nu.

FriskvårdsFokus kommer delta i Gårdsmarknaden 19/7 i Lias Trädgård i Västäng.

Jag önskar dig en härlig sommar ,med värme, avkoppling och härligt umgänge, vi kanske ses i sommarminglet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar