30 apr. 2014

Gästinlägg av Anna


Lånar Carolas blogg för att berätta lite om vem jag är och vad det är jag gör här.

Jag heter Anna Johansson och kommer från Våmhus, går mitt första år på Hälsoturismutbildningen, SCoTT i Orsa och trivs som fisken i vattnet där. Innan jag börjad på SCoTT har jag gått en SPA-terapeut utbildning på Örebros universitet, som jag valde att hoppa av då jag var skoltrött. Efter att jag jobbat tre år i restaurang kände jag att jag var redo att ta upp studierna igen och hittade skolan som erbjuder allt i ett, hälsa, träning och kost. Ångrar inte en sekund att jag började där.

 Jag har precis blivit klar med min massageutbildning och kan nu kalla mig för certifierad massageterapeut, så nu är jag ute på min första LIA-period utav tre. Jag valde att lägga mina fyra första veckor här hos Carola, då jag har hört av andra studenter som varit här att de har trivts bra. Mina fem sista veckor kommer jag att göra i Norge på Kragerö Resort & SPA.

Det här är min andra dag här och jag har redan fått lära mig att göra en ansiktsbehandling, kul att få lära sig nya saker. Tror att det kommer vara fyra roliga och lärorika veckor som kommer att gå alldeles för fort.

Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar