26 feb. 2014

Vad som händer hos FriskvårdsFokus

 
Meditationskvällar- Under Mars startar Louise från Helhetscentret meditationskvällar, 5 st. träffar i mindre grupper hos FriskvårdsFokus. För mer info och anmälan: louise@helhetscentret

Våga Drömma- 4 april blir det en inspirationsdag på Hotell Älvdalen om kvinnligt företagande. Efter dagen är slut dukar jag upp en hudvårdsbar i relaxen, där finns det ekologisk hudvård från Maria Åkerberg prova på t.ex. bodyscrub och ansiktsmask med guidning av mig (Carola), bastun är varm och bubbelpoolen igång. Anmälan till Hannah Risander senast 21/3 hannah@acudira.se 073-649 30 50
BootCamp för mammor Älvdalen- startar 22 april- under 8 veckor tränar vi med eller utan barnvagn utomhus. Jag ser fram emot en härlig vår med massa träningsglädje! Vill du ha mer info, skicka en intresseanmälan till mig info@friskvardsfokus.se

Fransförlängning- Elin Olofsson från Rättvik har kompletterat sin verksamhet med fransförläning och kommer gärna upp till Älvdalen en dag. Vid det tillfället kommer det kosta 900: -. Ordinarie pris är 1500: -, påfyllnings görs sedan var 4:e vecka då kostar det 595: -.
Ekobutiken- Här hittar du svensk ekologisk hudvård från Maria Åkerberg & c/o Gerd. Ring eller maila så öppnar jag, håll även utkik på FB-sidan och Instagram där skriver jag ut när jag har lunchöppet.

Ansiktsbehandlingar- Nåt som har ökat på behandlingsfronten är ansiktsbehandlingar som jag börja med i höstas. Vid t.ex. acne, rosacea, pigmentfläckar, ytliga blodkärl mm. Här kan du läsa mer om behandlingarna.

Massage - Grundstommen i företaget och det som ligger mig allra närmast hjärtat <3. Hjälper vid såväl akuta besvär som ryggskott, nackspärr eller för den som behöver i avslappande och förebyggande syfte. Man kan aldrig få för mkt beröring.
PT-online- min onlinetjänst som har rullat på redan i 2 år redan, för dig som behöver hjälp med träning och kost. En prinsessprodukt med personliga upplägg och få deltagare.

Företagsfriskvård - FriskvårdsFokus har friskvård för företag från Idre i norr till Rättvik i söder, till min hjälp har jag 4 fantastiska pärlor, Camilla, Elin, Mika & Elisabeth, guld värda!  Tillsammans får vi hundratals att hålla sig friska och må bättre varje månad.
 
Carola - Personlig Tränare/Styrketräningsinstruktör/Massage & spaterapeut/Cert. massör
Dalgatan 76 b
796 31 Älvdalen
070-3663749
www.friskvardsfokus.se
www.facebook.se/friskvardsfokus
Instagram: friskvardsfokus
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar