19 jan. 2014

Mamatummy!

Igår var det den första mamatummydagen, en dag för att uppmärksamma kvinnors hälsa under och efter graviditet. Det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och jag sprider min kunskap genom BootCamp för mammor i Älvdalen och genom PT-online. Jag laddade upp min mammamage från 2009 i v 41 av 42 med Lily(inne där gömde sig en stor tjej på 4880g) , ni hittar den här nedanför i bilden och på min Instagram: friskvardsfokus . Det blev en gammal bild då jag inte är gravid nu.
Av 4 graviditeter och till slut 2 fina barn är jag mer än nöjd av att ha fått 2 viljestarka, friska och alldeles underbara tjejer. Ja jag säger det för jag vet att det är så vanligt och det är inte lätt och det går inte bra alla gånger, så mer uppmärksamhet till vår mamatummy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar