31 okt. 2013

Nyhetsbrev November

Friskvård på jobbet- ett tips till dig som har friskvård på jobbet, boka en tid redan idag, av egen erfarenhet så går mångas friskvård till spillo då de inte hinner ta ut den och kommer på det i sista sekunden när tiderna tagit slut.

Är du företagare och funderar över hur friskvård för ert företag kan funka, kontakta mig då på 070-3663749. FriskvårdsFokus med massörer har friskvård hos företag från Idre i norr till Rättvik i söder.

Marie är inne på sin 3:e LIA-vecka och kommer vara hos FriskvårdsFokus fram till vecka 51. Marie är en duktig kroppsterapeut och erbjuder alla massage, spa och ansiktsbehandlingar på menyn till halva priset under den här tiden. Vi erbjuder även en duobehandling för er som vill gå två stycken samtidigt och få behandling.

Ett nytt märke har kommit till hos FriskvårdsFokus, c/o Gerd från lappländska Jokkmokk 100% ekologiskt, vi har tagit in en härlig unisex ecodeo utan aluminumklorid, alcohol,parabener, siliconer, PEG-oljor, mineraloljor och andra konstigheter som man ska undvika att använda på vårt största organ, nämligen huden.  Även arnicabalm och muscleliniment finns nu på hyllorna, bra till husapoteket.

Aktuella erbjudanden- Utförsäljning av liniment från moramärket Simplus. Erbjudande på faceprotection 100 ml 350:-  och facedream  100 ml 295:- ända fram till jul. Fars-dag erbjudande- body lotion & hair & body wash rosamarin 100 ml 125:-
En ny liten del håller på växer i behandlingsrummet, en glamourös makeup del, makeup är kul och makeupen från Maria Åkerberg går i linje med allt annat på FriskvårdsFokus, närande, ekologiskt utan konstigheter- en förlängning av hudvården. Välkommen in om du är nyfiken på vad vi har att erbjuda.

BootCamp för mammor i Älvdalen är slut för i år och återkommer till våren i april för 7:terminen. FriskvårdsFokus välkomnar 2 nya medarbetare, Camilla Sigås som kommer ta hand om Orsa och Elin Olofsson som kommer ta hand om Rättvik, jättekul med 2 proffsiga massörer ute på ”fältet”.

Louise kommer med sin bioresonsterap igen 11/11sedan 27/11, 9/12 &10/12. Louise behandlar barn från  8 år. www.helhetscentret.se
FriskvårdsFokus kommer ha öppet på Julskyltningen, mer info kommmer.
Ta hand om dig, skapa din dag och lev livet! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar