29 sep. 2013

Veckan som kommer!

Klockan är ställd på 04.45 imorgon, alldeles för tidigt men väl värt det. Jag tar tåget till Stockholm och ska gå en 2 dar lång kurs  för Maria Åkerberg/Dermanord. Jättekul med nya kunskaper och spännande för entreprenören inom mig, men jag tycker inte att flänga runt allt för mkt från mina tjejer.

BootCamp för mammor blir då onsdag & torsdag denna vecka, 9.30-10.30 vid Prästgården, de sista 3 veckorna är det som vanligt tisdag & torsdag.

Nyhetsbrev släpps till veckan, med toppenerbjudanden och  roliga nyheter, får du inte det skicka ett mail på info@friskvardsfokus.se och har du fått förr men får inte längre, kolla skräpposten! :)

Louise från Helhetscentret är i FriskvårdsFokus lokal och ger älvdalingarna behandlingar under tiden jag är borta, hon är här ett par dagar i månaden och ger Bioresonsterapi mot allergier & astma.
Kika in här www.helhetscentret.se .

Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar