23 sep. 2013

Ny positiv energi

Dags för ett nytt inlägg så ni slipper möta det negativa i förra inlägget ( men ni måste gilla det då statistiken går upp ca 300% vid såna inlägg ;)).

Det var som sagt ett tråkigt inlägg och jag har fortfarande varken fått en förklaring eller ursäkt, jag vill i alla fall aldrig ha nåt mer med den människan att göra. Tack och hej!

Jag tycker att vi kvinnor ska stärka, lyfta och hjälpa varann. Jag tycker kvinnligt företagande är viktigt och jag tycker självständighet är ännu viktigare som kvinna i den här världen oavsett om man driver eget, är anställd eller arbetslös. Allt för ofta har jag träffat på kvinnor som gärna klankar ner på andra, prata skit, spider lögner , skylla bort sig på andra osv. Detta är kvinnor experter på, dom förstör dock bara för sig själva tycker jag.
Jag är ärlig, rak och ödmjuk. Jag ger alla en chans , men utan att vara naiv, jag föredrar att bilda mig en egen uppfattning, jag har förmågan att kunna tänka och agera på egen hand. Hade jag lyssnat på alla som sa att i Älvdalen finns ingen framtid, inget jobb, inte kan man plugga med småbarn, starta eget? nej aldrig i Älvdalen! Hade jag lyssnat på det hade jag inte levt mitt fantastiska liv, livet JAG vill leva, livet JAG skapat och ingen annan.
Klart att det har varit uppförsbackar, men det är en del av utvecklingen. Sen har jag ju fått träffa på de positiva under livet också och det är dom som fyller mitt liv.
Men är du kvinna, stärk dina medkvínnor, lyft det positiva, lös dålig negativ energi , det kommer komma tillbaka till dig annars och skapa ditt liv så som du vill, det är inte "andra" som är problemet, det är i så fall du som är det.

Trevlig kväll alla läsare!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar