4 sep. 2013

Kundkväll & att ge behandling.

Kundkväll har FriskvårdsFokus ikväll. Det är något jag börja med förra året och nåt som jag kommer ha varje höst och vår. Det är uppskattat och man får träffa kunderna på ett annat sätt, jättekul!
Jag kommer ha lite minibehandlingar, kortare ansiktkurer på 20 min.
 Och jag blir lika avslappnad som kunderna av att ge behandlingar som dom blir av att få. Jag verkligen älskar att ge behandlingar det är något jag gjort ända sen jag varit liten, mamma fick ofta ställa upp som "kund" när jag var liten  när jag fixa ansiktsbehandlingar, fotbehandlingar och lacka naglar. Då mixtra jag ihop egna ansiktmasker och inpackningar av det som fanns i kyl och skafferi, som havregryn, ägg, olivolja, gurka, citron osv. Tänk att jag fortsatte på den banan.

Under 2014 kommer behandlingsmenyn och utbudet öka ytterligare på FriskvårdsFokus. Och i slutet av månaden åker jag till huvudstaden och ska gå ytterligare en kurs på dagar  inom hudvård för att för att ge kunderna ännu bättre behandlingar och service. Hudvård är en mina 4 pusselbitar som mitt företag bygger på.


Det här händer ikväll: http://www.friskvardsfokus.se/p/erbjudanden.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar