12 aug. 2013

Tillbaka efter semestern!

En sommar som går till historien börjar ta slut, vilken fantastisk värme och sol. Hösten får nu komma med sin charm den med. Jag har haft en 7 veckor lång ledighet med mina hjärtan som stundvis får mig att tro att jag ska bli galen med sin syskonkärlek, samtidigt är jag tacksam över att kunna vara hemma med dom på deras lov för tiden rusar iväg och jag önskar att det gick och pausa ibland. Dom har 1 vecka kvar av ledigheten sen är allt åter till sin ordning på Prästgården. Jag kickar igång första jobbdagen med att starta igång PT-online kunder. Hösten är för många en nystart efter semestern, jättebra för det är aldrig försent att ändra sina vanor. Även jag har lagt på mig några semesterkilon, inga konstiga dieter blir det utan enkelt skippas skräpet så försvinner det snabbt. För det har blivit en hel del restaurangbesök, kaloririka drycker och glass under sommaren. Sen blir det en helt annan rutin på både mat och träning när jag jobbar.
 
BootCamp för mammor startar den 3/9 igen, under själva Hälsoveckan. För att se hela programmet kika in här: http://www.halsoveckan.nu/program.html
 
Lite bilder från sommaren:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar