10 juni 2013

Hemma igen!

Hemma igen efter en långhelg i Göteborg med familjen. Vi har haft det toppen, men lite trött blir man när det har varit full fart, skönt att vara hemma i Älvdalstempot. Borta bra men hemma är definitivt bäst.
Vi bodde centralt på hotell och hade gångavstånd till allt, vi gjorde Liseberg en dag och så var vi äkta turister på lördagen och gjorde Universum, åkte paddan och sightseeingbuss, kul att får höra historian om staden. Ungarna har varit verkligen toppen, resan ner och hem gick smidigt och dom var supernöjda med helgen. Vi har gjort ett bra jobb med våra 2 godingar.

Det var skönt att ha en minisemester innan lov och semester, sommarens planerade semester blir en weekend till Västerås barnfria och en vecka på Gotland hela familjen, sen ska vi njuta av Älvdalen.

 
Den här veckans jobb kommer bestå av ett gäng behandlingar, de sista passen för mammorna för den här terminen, det blir personlig träning live och online, och så sista veckan för Åse som elev, tråkigt att veckorna gått så fort  men kul att ha en ny kollega som man kan göra roliga jobb med.
 
Fick en avbokning nu så då ska jag och Åse ta tillvara på timmen till en promenad, ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar