9 maj 2013

Vasastafetten

Fick frågan om jag vela springa Vasastafetten igår, loppet är den 24 augusti. Jag svara JA, det vore väl kul att göra nåt jag aldrig gör. Jag är definitivt ingen tävlingmänniska, förstörd av alla prestationsinriktade gympatimmar i skolan, fy och blä.  Nej för mig är träning att må bra.Men det blir kul att göra nåt ilag med ett gäng  härliga brudar.  Har 15 veckor på mig att göra loppet njutbart så nu ska jag träningsplanera och träna på annat vis, löpning är ju inte känt för att vara muskelbesparande, men det tar jag. Nån som ska börja löpträna, eller som kankse vill hänga på ett upplägg?

Många lediga idag och imorgon, jag jobbarpå, hade 10 kämpande mamas imorse och dom avancerar 3 av 8 veckor har dom nu fixat, sen har det varit en ganska lugn dag då alla är hemma. Imorgon jobbar jag som vanligt med massage hela dagen och tänkte ha lite lunchöppet 12-13, och så jobb på lördag, vi kanske ses på tjejkvällen.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar