22 maj 2013

Varumärke

Vaknar idag en erfarenhet rikare, tjejen har nu ändrat sin hemsida något. Det uppskattar jag.
Här kommer ett råd från mig till dig som vill starta eget eller är nybliven företagare, bygg upp ditt varumärke från grunden, gör det till ditt, du är du och inget är mer trovärdigt än nån som är sitt varumärke. Det blir så mycket mer seriöst och trovärdigt och framförallt enkelt för dig att slippa göra dig till nån annan, jag tar inte hjälp av såna företagare.
Jag menar inte för att jag driver ett friskvårdsföretag så tränar jag 6 dar i veckan, äter perfekt och aldrig har dåliga dagar, jag är en också en vanlig människa som har svackor, som går på en fest ibland och äter godis och väljer ibland soffan.

Och när du hittar en företagsnamn som du vill ha så kolla först upp om det är ledigt, och är det ledigt regga det, det kostar inte mycket och du slipper bli stämd om nån tar det.

Idag blir det en bra dag, mitt arbetsdag går i träningens tecken, bootcamp träning och träningsupplägg, Åse har full fart i behandlingsrummet med massager och ansiktskurer.

Idag kommer även en leverans från Frillesås, härliga Maria Åkebergs ekologiska produkter och mycket prisvärda erbjudandepaket. Ni glömmer inte mamma på söndag? Jag har lunchöppet imorgon 12-13, passar en annan tid bättre hör av dig så löser vi det.

Ha en fin dag! kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar