19 maj 2013

Uppdaterat!

Uppdaterat aktuella erbjudanden, vill du förboka nåt erbjudandepaket eller beställa något annat gör det innan tisdag morgon då en order åker iväg. Glöm inte mors-dag på söndag!
 
Vill även säga till dig som vill ha PT-online och PT-live innan semester är det hög tid att att knipa de sista platserna. Sedan kommer det bli ett uppehåll på den tjänsten 1 juli- 19 augusti. Jag kan göra träningsupplägg som räcker hela sommaren och starta kostcoaching men som sagt ingen coaching och nya starter under datumen ovan. Även mina nuvarande kunder kommer få lite "semester" från mig. :)
 
Även massagetiderna innan semestern börja ryka så passa på även där att boka en innan de är slut. Fina Åse är hos mig och masserar och ger ansiktskur & fotkur och sprider hälsa i 5 veckor till, därav mindre bloggande då jag har sällskap på rasterna och bloggar mindre.:)
 
Ha det gott alla härliga läsare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar