22 maj 2013

Kopia

Av en slump idag så såg jag en länk om ett friskvårdsföretag på Facebook , intressant tänkte jag en ny kollega och i Rättvik. Går in och läser, och får en klump i magen, va fan det här har ju jag skrivit!? Sjukt, mina ord på en sida hos nån som jag inte har en aning vem det är.
Ok, bra idéer är till för att stjäla och det finns fler än som jobbar med här, men att kopiera ett flertal textstycken från min hemsida, ord som jag skrivit  är inte ok.

Och vad är det för oseriös företagare funderar jag, synd och gräva sin egen grav.Eftersom personen i fråga är in här och kopierar text så kan jag säga att det här accepterar inte jag och kommer ta tag i det. men fan vad slöseri med tid, sånt man får ta som företagare tydligen, SUCK. Får väl se det positivt, det är ju bra och ja det går bra för mig, för att, läs detta noga nu: Jag gör min grej på mitt sätt, jag är jag 24 timmar om dygnet och låtsas inte som nåt annat.

Jag har gått lagt ner massa år på  utbildningar, kurser, praktiker, ideellt arbete osv och är inne på mitt 6:e år som företagare och FriskvårdsFokus ( det är reggat så försök sno det också)är mitt,
Carola är FriskvårdsFokus. Personligt och mitt koncept.

Av allt jag lärt mig under åren så har jag plockat ut godbitarna och gjort MIN grej av det.
Inspiration har kommit från lärare, andra företagare, inspirationskällor, kunder osv
Massage, personlig träning och kosthjälp är jättevanligt och helst på nätet idag, jag har lagt ner månader av jobb med PT-online och få till en bra tjänst, upplägget och prissättningen har jag jobbat hårt för att få till det bästa för båda parter.
Nog om det nu, tar ta i det här och lägger en erfarenhet rikare bakom mig.

Alla mina andra fantastiska läsare önskar jag en fin kväll och var dig själv, det funkar alltid!

2 kommentarer:

 1. Hej Carola!
  va tråkigt att höra! Det är hårt slit och arbete att göra en hemisda! Synd att folk inte använder sin egen fantasi och egna ord! BUUUU!!
  Du vet väl att det går att anmäla för en sådan sak!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!Det var en tråkig lärdom men nu är det löst iaf :) Kram Carola

   Radera