21 apr. 2013

Veckan

Haft en skön helg med massa kvalitetstid med min lilla familj, shopping, träning, raggat med raggarbilen, afrikansk konsert med stora L i kyrkan. Men vi har inte kollat på isproppen i älven som alla andra älvdalingar gjort.  Har varit lite huslig och kokat saft av svarta vinbären (äntligen) som var kvar sen i höstas, frostat av frysen och fyllt den med massa bra kött, vi har köpt fjällkalv från norra delen av kommunen, så mört (hängt i 9 dar) och gott och framförallt hög kvalité. Jag tycker det är svårt att få tag i bra kött på affären. Nu som vuxen förstår jag hur bra jag hade det när jag växte upp, då vi hade, kalkoner, gris, får/lamm, ankor och så jaga pappa älg och så hade vi alltid öring och röding i frysen. De sista djuren försvann från gården för ett par år sen tyvärr, ja dom man åt alltså, hundarna är kvar. :)

Ska dra igång den här arbetsveckan som är lite utöver det vanliga. 6 dar arbetsvecka och jag startar med att kicka igång ett par nya PT-online kunder och ska gå igenom kostdagböcker och göra träningupplägg varvat med massage idag.

Imorgon startar mitt BootCamp för mammor för 5 terminen och det pirrar i magen som det ska, och Åse från SCoTT startar sin 9 veckor långa LIA-period, kul!

Veckan av avlsutas med deltagande på Älvdalens företagsmässa. Ser fram emot att träffa massor av människor!

Ögonblickabilder hittar ni på min företagsinstagram: www.instagram.com/friskvardsfokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar