7 apr. 2013

Tillbaka på 100%

Då var allt som " vanligt" igen då. Påsklov över, sambon i Norge,dock på nytt bättre jobb, en extra natt hemma och närmare hemma. Min vecka är fullspäckad, och jag har planerat den själv, har varit ledig 1 vecka men kommer nu jobba desto mer ända fram till semestern i juli, älskar frihet med eget företag där jag kan bestämma när jag kan vara helt ledig och kan bestämma nä jag kan jobba även mer än "normalt".

Idag blir det att kicka igång nya pärlor på PT-online, några nya som har viljan att förändra och sökt sig till mig. Det blir att gå igenom kostdagböcker, ge feedback och coachning och göra träningsupplägg. Jag kör enbart en lunchbehandling idag då Louise hyr in sig idag annars är blir det full fart med behandlingar resten av veckan, med undantag för torsdagen, då åker jag på utbilning över dagen, dags för utveckling och jag ska få lära mig hur man arrangerar evenemang, ska bli kul!

Eftersom det blir mycket stillasittande idag så kommer en promenad blir toppen på em så att inte höfter och axlar stelnar till alltför mycket.

Nu tar vi och gör det bästa av den soliga måndagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar