17 apr. 2013

Lever drömmen

Även på min blogg så är det inte så mycket aktivitet som så många andra nu, finns en naturlig förklaring: våren. Mer ute och mindre inne, underbart!  Sen jobbar jag heltid också förstås.
Känner en så tacksamhet att få ha drömjobbet. Men att få jobba med sin passion gör det lätt.

En stor vision en gång i tiden som till slut blev ett mål med många delmål, och här är jag. Jobbar på heltid med mitt egna företag som jag byggt från grunden och lever på det. Som den här veckan jobbar jag med massage, personlig träning både online men även live, kostcoaching även där både online och live, spännande framtidsprojekt och grymma samarbeten och så ekologisk hudvård .
 Jag håller förbereder för Älvdalens grymmaste mammaträning som startar nästa vecka för
5: terminen och så kommer jag även vara med på Älvdalens företagsmässa nästa vecka fre-lör. Ingen dag är den andra lik och det finns inte en stund att ha tråkigt.

Nu egen friskvård i form av styrketräning och sedan ska jag på skakiga ben PT:a en kund. Vi kommer ha ett rent teknikpass då kunden annars kör PT-online, då kan det vara braa tt bara köra ett teknikpass.

På tisdag kommer Åse starta sin LIA-period på FriskvårdsFokus och kommer erbjuda, klassisk massage, ansikskur och fotkur till halva ordinarie pris. Boka din tid på: info@friskvardsfokus.se  eller ring mig på. 070366749

Ha en toppendag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar