6 apr. 2013

Inte tid att träna? Träningstips!

Inte tid att träna, hade jag fått en tia för varje gång jag hört den så hade jag nog varit rik nu. Har du tid att läsa bloggar, sitta på facebook , kolla på tv osv. så finns tiden, människan är lat av naturen, så är det.
 
 Dagens pass tog mig från det jag gick ut genom dörren och till jag var hemma 30 min. Starta med 15 min pw för en lättare uppvärmning.
 
 Sen tog jag dessa trappor upp och ner *10 = 500 steg i max uppför och 500 gick jag ner totalt. 1000 steg totalt.
Mellan varje vända körde jag armhävningar, ner på händer och fötter,
första vändan 10, sen 9, 8, 7, 6, 5. 4, 3, 2, 1.= 55 armhävningar på tå!
 
Gav 110% på att maxa varje steg uppåt och köra varje armhävning fullt ut. Gav mig blodsmak i munnen och benen bara skaka, och sen såklart den den där underbara känslan efteråt. Jag ska spara den och plocka fram den nästa gång tröskeln är svår att ta sig över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar