28 apr. 2013

Helgen

Wow vilken helg på Älvdalens företagsmässa! Vilka fantastiska driftiga företagare vi har i Älvdalen, utom dom inget Älvdalen och inga jobb. Det firade vi med mässfest på fredagen på hotellet, så nära en firmafest jag kan komma, superroligt! Jag älskar att vara egen företagare och helgen gav en rejäl boost och jag fick en bra bild av vad älvdalingar saknar inom hälsa och friskvård i Älvdalen, då det var frågan i min tävling jag hade under helgen.

Tack alla besökare som kom på mässan och som kom till vår monter, en väldigt givande helg med många trevliga möten, jag önskar det vore årligen, nu är det vartannat år.

En besökare med stel rygg får sig en kortare behandling, bild lånad från Karin Hellströms blogg.

Gårdagen bestod av ta hand om kaoset som blivit i hemma under veckan och tvättmaskinen går varm än. Den här veckan är det bara 4 arbetsdagar, jämnar ut sig bra med förra veckans 6 dagarn och xx timmar. Veckan består av massagebehandlingar, bootcamp för mammor och pt-pass och dagen idag pappersarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar