11 apr. 2013

Fredag

Intensiv dag igår, var på kurs på hotell Lerdalshöjden i Rättvik med Scandinavian Heartland om evenmangsutveckling. Lärde mig massor under dagen och fick bra utbyte med andra redan etablerade arrangörer och kontakter inom kommunerna så kunde berätta vad dom behövda och vad dom kunde bidra till evenemang. Som sagt mycket bra information och många nya kontakter som jag ska ta tillvara på och göra bra evenemang, en så här liten bygd behöver fler evenemang och jag vill gärna bidra med det.

Nu på morgonen ska jag göra ett träningsupplägg sen blir massage hela dagen med paus för kullunch, den allra sista på 118 sen slutar dom med lunch tyvärr, men desto bättre blir det nog på Evertsberg bygdegård som dom satsar mer på.

Sen uppmanar jag er Äldalingar att fara på vårshowen på Älvdalens Ridklubb imorgon 12.00 som alla duktiga eldsjälar på Ridklubben ordnat, min lilla L är med på käpphästuppvisning, och sen är ridsport den roligaste sporten tycker jag.

Ha en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar