24 apr. 2013

Energikick

Vilken start på veckan, börja måndagen med att kicka igång nya kunder och fortsätta med de jag har sen tidigare. Fick sån fantastiskt fin feedback som coach och PT av en  av min första som starta för ett år sen så jag blev alldeles känslosam. Då vet man att man gör rätt och hon är så grym och inte bara att hon lever sitt liv som hon vill, hon sprider sin inspiration till så många andra runt sig, jag är stolt!

Igår start jag igång min mammaträning för 5:e terminen, så kul och en härlig blandning av nya och tidigare deltagare. Vi kör imorgon igen om du som läser är sugen att prova.

 


Med mig hade jag Åse som starta sin LIA igår, superbra första intryck och var en duktig och proffsig massör och även kostrådgivare, boka in dig på en tid du också och kom även och säg hej till oss i helgen på Älvdalens företagsmässa. Hon kommer vara en stor tillgång under dessa 9 veckor hon är hos FriskvårdsFokus, ska bli kul att ge och ta och lära oss av varann och även samverka med våra kunskaper och tillgångar.
 
Morgonen har bestått av coaching av mina onlinekunder och fortsätter resten av dagen i behandlingsrummet med massagebehandlingar.
 
Resten av veckan kommer det vara fortsätt fullt ös så häng med på Instagram istället för ögonblicksbilder, friskvardsfokus är mitt användarnamn.
 
Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar