2 mars 2013

Vasaloppet 2013

Snart åker jag och mitt företag upp med min bänk och agerar vasaloppsmassör i Evertsbergskontrollen. Sitter och kollar på tv och många där ute i spåren kommer komma in till mig idag med trötta muskler, muskler som krampar och säger till.

Min käre sambo står i Mångsbodarna och jobbar ideellt, stor eloge till alla föreningar och alla som jobbar och sliter för sina föreningar och barn, idag hjälper han Älvdalens Ridklubb, vår 4-åring kan inte riktigt kan förstå att det kostar och kräver jobb för att hålla på med en idrott, och det kräver jag inte att hon ska förstå heller, hon är för liten. Men hon älskar hästar och att rida så självklart ställer man upp på sina barn, lite pussel blir det idag bara när båda två är involverade i Vasaloppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar