25 mars 2013

Njutning

Vilka underbara vårdagar vi har. Idag var inte tekniken på min sida när jag hade coaching och feedback på schemat imorse, så jag tog tillfället i akt och tog en promenad istället, bra val! Haft lunch med Louise som hyr in sig hos mig idag och äntligen finns det en lucka för mig att få prova bioresonans, om en kvart närmare bestämt är det min tur att ligga på bänken. Återkommer hur det gick.

Dessa dagar då jag själv inte gör behandlingar jobbar jag med träning och kost. Och vet du att du kan komma med önskemål själv på PT-paket. Förra veckan tex. så gjorde jag ett 5-timmars PT-paket, men uppgiften att "sparka" igång klienten. Det gör ser jag fram emot, jag kör mycket PT-online, men PT:ar gärna live och extra roligt är det nu att börja köra Personlig träning utomhus. Men du får annars vara inomhus om du hellre vill det.

Här hittar ni färdiga paket och timpriser, men har du andra önskemål och vill ha förslag både på upplägg och pris så hör av dig, för det är dig det ska passa och det är individanpassat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar