5 mars 2013

Hotell Hagström i Älvdalen!

 
Idag har det bara varit rolig post. Bland annat denna fina inbjudan. Först när jag såg kuvertet och höll i det så kändes det som ett brev från 50-talet, ett 60 år försenat brev, öppna och till och med papperet kändes annorlunda. I Älvdalen kommer världens första Hotell Hagström att öppnas, fantastiskt! Ett utav de största varumärken vi har kommer lyftas fram, det här var det bästa jag sett på länge. Igår fråga mig reportern från Dalabygden vad jag önska jag kunde få till Älvdalen, då svara jag: att vi kan lyfta fram det fantastiska vi redan har (och en ambulans och bb nära förstås), och drömmar går i uppfyllelse. Grattis Älvdalen och lycka till Hotell Hagström, det här kommer gå toppen!
 
Lite nya broschyrer och visitkort kom också idag.
Jag har annars masserat klart för idag och hunnit med lite framtidfix och planering och Älvdalen ser lovande ut på många sätt. Nu ska jag hämta min hjärtan och laga en härlig tisdagsmiddag och till kvällen blir det yoga. Ta hand om dig och ha en fin tisdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar