12 mars 2013

Behandlingsrum & hemmagym

Ännu en dag har spenderats i mitt härliga behandlingsrum, jag trivs så bra i det och huset, hur ska jag nånsin kunde byta? Ja det är inte aktuellt riktigt än, men vi var på en till husvisning i helgen.
 
 
Precis när jag masserat klart idag  så plinga det på dörren och jag fick leverans av hudvård, så nu är hyllorna välfyllda igen.
 
Fick en avbokning imorse och istället för att hugga in på to-do listan prioriterade jag mig själv och satt ihop ett cirkelpass, aldrig dumt med lite styrkepuls en morgon.
 
Denna sak fick flytta in i hemmagymmet i helgen, jag var ute efter ställningen då man kan göra bland annat lite tyngre bänkpress de andra detaljerna kommer nog bli oanvända, men det går att göra lårcurl och flyes men alldeles för fixerat för mig, bra för en som kör rehab dock..
 
CT, pilatesboll, skivstång i hörnet, kettlebells och equlizer.
 
Massa vikter och hantlar, en 3:e skivstång, stepupbräda och träningsbänk i ett, hopprep, skumrulle, trx, balansbräda bolla-lätta och tung, kvastskaft mm. Sen har jag ett förråd med däck i olika storlekar för utomhusträning.
Så här mkt behöver man absolut inte i ett hemmagym, investerar du i ett hopprep, hantlar från 1 kg och uppåt och en pilatesboll så har du så du klarar dig ett bra tag och jag kan göra ett bra träningsupplägg, sen kan man hitta på mkt med egen kroppsvikt och det som finns i ett hem.
 
 
Dags för middagsbestyr och sen ser jag fram emot en härlig yogastund för kropp och själ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar