4 feb. 2013

Mera friskvård & hälsa till Älvdalen!

 Hej måndag!
Kom hem igår efter en helg på Åsengården där jag fått lära mig nya kunskaper inom zonterapi, jättebra verktyg som kroppsterapeut. Man blir trött av vara på kurs, 20.30 la jag mig och sov till 7.00.


 

Mina fötter efter helgens lärande.
 

 
Jag har nyligen haft möte med en rådgivare inom IT, och har fått lite användara tips och verktyg. Nere i mitt behandlingsrum är Louise idag och gör Bioresonans, spännande värre! Jag ska efter lite lunch coacha mina kunder på mail och jobba vid skrivbordet med både det ena och det andra. Resten av veckan blir det mestadels massage och spabehandlingar och jag kommer väva in lite zonterapi til dom som vill ha, det kommer nog bli automatisk med fotmassage framöver.
 
Passa på att boka in er på toppenerbjudandena jag har nu på massage, ansiktskur, bootcamp för mammor, det gäller bokning fram till onsdag 6/2 sen är det ord. pris igen. Kolla fliken erbjudanden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar