5 feb. 2013

Jobba hemma dagen.

Idag är det jobba-hemma-dagen, ja det finns en dag för allt. Men det har sina fördelar att jobba hemma som jag gör i princip jämt. Du kan vara flexibel, du sparar på miljön då du inte behöver pendla, det är ganska omöjligt att vara sen. Det jag saknar är nån att dricka kaffe med eller dela lunchtiden med så jag försöker gå ut på byn att äta ibland och träffa andra och näteverka. Jag trivs annars jättebra med att vara en hemmajobbare och det verkar vara något som växer.

Hade igår en skön yogastund på 90 min, sist jag yogade regelbundet var för 4 år sen, då var jag gravid i 7-8 mån och jag gilla det inte alls då( men läste då yogainstruktör genom skolan jag gick), nu vet jag varför. Dels var jag mentalt någon annanstans, jag skulle bli mamma för andra gången och hade fullt fokus på det, och jag hade varken stöd från min bål med magmuskler rejält delade och så andningen, nu kan jag andas ordentligt. Och det vet ni som tränar hur man kan ta använding av andningen för att få mer kraft. Sen kunde jag heller inte göra vissa övningar för min stora mage. Nu är det en annan njutning och jag gillar mina tisdagkvällar. Namaste <3
Fantastiskt att vi har så mycket bra träning i Älvdalen att ta del av.

Obs! Idag är det sista chansen att på jubileumspris på bokade massagebehandlingar, ansiktskur och fotkur. Och det finns fortfarande några platser kvar på BootCamp för mammor i Älvdalen.

Nu blir det att hemmajobba med PT-online innan massagebehandlingarna. Ha en fin onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar