26 feb. 2013

Älvdalens Hälsomässa H.I.M

 
 
 Efter dagens behandlingar så åkte jag upp till Älvdalens Sporthall och gjorde iordning min monter, lite kala väggar ser jag nu, men imorgon är jag där och visar det bästa jag hat mina behandlingar, härlig hudvård och information om BootCamp för mammor, personlig träning och kostcoaching.

Varit på 90 min välgörande yoga och jag skippar tvsoffan helt och hållet idag, finns inte mycket att se, en massa onödig information, detsamma känner jag lite om sociala medierna. Men imorgon blir det riktigt trevligt! Hoppas vi ses på mässan öppnar 10.00 imorgon stänger 18.00, ons-tors.

 
Grattis till Olga som gett ut sin första bok, denna kom hem till mig idag och blir kvällens läsning. Mammaträning ligger mig varmt om hjärtat och Olga var den som jag gick mamma bootcampisntruktör hos för 2 år sen.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar