21 jan. 2013

Våga drömma, våga vilja, våga stanna.

Vilken toppenhelg! Först fick jag naglarna fixade av duktiga syster (som jag nu fått fila ner rejält pga mitt yrke)"Våga drömma" på hotell Älvdalen, fredagen starta med lunch och sen på raggasockor för fredagsmys. Först ut var Anna Lundh ut att berätta om sin resa, sedan fick jag hoppa in i "panelen" som en av inspiratörerna/förebilder inom kvinnligt företagande i Älvdalen, en ära att få vara med. När jag säger orden att jag hållt på i 5 år nu förstår jag inte riktigt det själv. Läs mer på dt.se

Sedan gjorde vi SWOTanalys på Älvdalen och våra åsikter kom kommunchefen och tog del av och skulle ta det till våra politiker, toppen!

Efter det blev det lite after work och de som vela fick styling. Tiden gick fort under dagen  och helt plötsligt var det dags för tapas och modevisning. Toppendag/kväll med så mycket härlig energi!

Lördagen var något lugnare jag fick massage av Marie som är massageelev, mmmm så skönt. Och det bästa på hela helgen, jag blev moster för 5:e gången till en liten kille <3.

Planen idag var att göra lite pappersarbete och träningsupplägg men jag vabbar så vi får se vad jag och lillan ska göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar