29 jan. 2013

Tisdag

 
Bilder funkar igen och jag har inte ens gjort nåt. har precis gjort klart ett träningsupplägg och ska snart massera. Kör lunchöppet idag 12-13 för de som vill komma och handla.
 
Ser fram emot att gå på yogaklass ikväll och att komma hemifrån lite, är ju annars väldigt låst på veckorna om jag inte har barnvakt.
 
Snart ska vi lägga januari bakom oss, det var väl en himla låååååång månad, vart är du någonstans på bilden? Kan säga att jag själv inte alls kände mig speciellt pepp 1 januari, hade inga nyårslöften heller för den delen, men nu går träningen lätt och det är så underbart skönt ut,+grader och jag kan ta mina älskade pw:s.
 
 

Nyhetsbrev är nu även utskickade med toppenerbjudane på behandlingar och BootCamp för mammor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar