29 jan. 2013

Positiv energi

Det är lätt att jobba, det är lätt att ge när jag får så fantastisk mycket energi tillbaka. En kund fick mig nästan att börja gråta idag när hon kom ín med dessa fantastiska tulpaner på lunchen, tack tack tack fina du!

Jag blir också så himla glad över resultaten kunderna får det är inte bara att dom kroppsligt mår bättre, genom rörligare  och starkare kroppar, mindre smärta, viktnedgång, ökad energi osv. Utan att dom  mår så bra med sig själva, självkänslan som ökar,tron, glädjen att vara dom och att vara stolta över sina förändringar och sitt jobb. Det är stort, jag blir glad över alla före och efterbilder och förändringar men att se nån växa mentalt klår allt. Ja det kan vara inspirerande att se såna före och efter bilder, men jag lägger inte ut dom här för vi är alla olika, olika kroppsformer, olika förutsättningar och möjligheter, de enda före och efter bilder jag kan jämföra mig med är mina, för det finns bara en jag.

Efter lite lunch ska jag ut på en till pw innan jag ska hämta lillan och så lite härlig yoga på det ikväll.
Ha en fin tisdag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar