16 jan. 2013

2012 mot ett oskrivet 2013

Ok vi får köra bildlöst(kan dock använda mig av dom jag redan har i bloggen) så länge, den där årskrönikan skippar jag med bilder. Men snart ska jag få lite proffshjälp med mina sociala medier, det ser jag fram emot, för ärligt talat så orkar jag inte med att blogga, facebooka, twittra och göra instagraminlägg och så sköta mailen och göra det bra och effektivt. Ordning och reda på vad jag ska fokusera på blir det snart.

Men en liten  miniårskrönika:

FriskvårdsFokus 2012
* Jag öka kompetensen i företaget med att utbilda mig till personlig tränare som var otroligt tuff utbildning, var öven iväg på kurs och lärde mig kinesiotaping och koppningsmassage.
* Jag utöka verksamheten med Personlig träning och kostcoaching och det har rullat på bra sen dag 1.
* Rekord i antal gjorda behandlingar.
* Rekord även i sålda presentkort och i hudvård,massvis med nöjda kunder som liksom jag är "kär" i Maria Åkerbergs produkter.
* Möten med inpirerande människor som gett massor med energi och nya samarbeten. Tyvärr även möten med energitjuvar som tror jag en dum blondin, synd för dom att jag växer ännu mer på det, slösar på min tid bara.
 *Fått fantastiska lärdomar som massör, instruktör och människa.

Känns spännande inför ett oskrivet 2013, men en sak vet jag, det blir vad jag gör det till.
Hade ju en lång ledighet över jul, riktigt skönt och roligt har jag haft (åt och skratta så jag fick ont i käkleden), men jag även haft tiden att tänka, fundera, reflektera och drömma och om jag drömde, stort!
 Nog för jag tänker annars, såklart, men när jag jobbar då jobbar jag till 100%, av & på Carola som jag är. Ledigheten får liksom hjärnan att funka på ett annat vis, det kommer fram lösningar och ídeér på ett annat sätt.

På det privata planet så fyllde jag 30, hur skönt som helst att vara 30. Året har bestått av både kärlek och sorg, så som tyvärr livet är.
 Träningsmässigt ok, orken och min kropp har inte varit på topp under året med, brister i kroppen och viktuppgång som följd. Jättetråkigt då det är nåt jag jobbar med, men nu vet jag orsaken och jag är på väg åt rätt håll igen och solstrålarna blir bara fler och fler.
Jag har tränat men inte med samma gnista som jag haft förr pga tröttheten och orkeslösheten.
Men jag börjar sakta men säkert känna livet i mig och jag tränar nu för att leva, inte för att bli starkast, snabbast och med flest väldefinerade muskler. De ovälkomna obekväma kilona ska få lämna min kropp och jag satsar mer hälsan både i kropp och själ. Ser fram emot yoga hela våren, startar nästa vecka. Och så ser jag fram emot lite husvisningar, ja nu har vi  haft en paus på hustittandet ett tag så nu är vi på G igen.

Lite lunch i magen blir det och sen massagebehandlingar resten av dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar