12 dec. 2012

Uppdatera mig

 
Åhh hej och hå, det går inget vidare för mig att blogga, jag vet inte vad jag gör med bilderna, ja och texten den blir som den blir, det är ju tur att det  inte skadligt med fel och särskrivningar, kanske för dom som lider av det, inte vet jag ?.:)
 
Dessa böcker ligger på mitt skrivbord och ska plöjas igenom snarast och dom har sällskap av en bunt hälsotidningar, under ledigheten  mellan jul och nyår . Det gäller att hålla sig uppdaterad och dessa var de senaste jag valde i bokdjungeln.
 
Lucia * 2 imorgon och julbord med familjen och släkten imorgon så jag förbereder mig mentalt inför morgondagen och praktiskt med lucialinnen framme och strukna för första gången och kaffe ska laddas. Ha en fin lucia fina läsare!
 
Ps: Ännu en leverans av underbara produkter från Maria Åkerberg/Dermanord är på väg och jag hoppas ha dom imorgon em senast fredag. Slå en pling eller skicka ett mail om ni vill komma förbi och handla, kommer annars öppet 21-23 dec. Kan varmt rekommendera facebalm nu och det är ingen fara att vara ute i kylan med den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar