11 dec. 2012

Ser framåt och bakåt

Planerar och ordnar inför det nya året fastän jag inte är klar med detta år. Fick lov rensa lite och få plats med bokföringen i januari och rensa mina gamla skolpärmar från ScOTT, aahhh vilka minnen. Första pärmen var första terminen, grupp och indivutveckling, affärsmannaskap, stresshantering, mental träning, målsättning mm. Vilka minnen, den terminen var det blod, svett och mkt tårar och vilken personlig utveckling för mig. De följande terminerna var också ganska tuffa men så roliga och vilka vänner man fick, saknar er!

Är du nyfiken kika in här.  När jag gick hälsa var den på 2 ½ år nu är den 2 år. Och dom har även en ny spännande utbildning på gång för dig som vill jobba med event.

Ser fram emot 2013 ett hälsoår på flera plan. Jag ser fram emot att börja på yoga och få d-vitamin boost av solen till våren.
Jag ser fram emot nya roliga samarbeten och att fira 5 år med FriskvårdsFokus, det kommer bli ett toppenår!

Ha en fin dag, nu beger jag mig till behandlingsrummet.

2 kommentarer:

  1. Saknar dig också! God jul :)

    SvaraRadera
  2. Åhh saknar dig, jag tror jag inte sett dig på hela året. 2013 måste vi få till nåt. God jul vännen, kram!

    SvaraRadera