5 dec. 2012

Fokus

Imorse vad det segt, hade vela legat kvar under täcket med lilla gofisen länge, länge. Frukost vart efter lämning av barn, har aldrig hänt innan, jag är en frukostmänniska. Önskar att d-vitamintillskottet hade kickat in och jag hade sluppit känslan av att gå i slowmotion. En resa till solen hade varit välbehövlig, men vintern är vacker och jag älskar den men det finns en mening med solen, ingen sok inget liv.
Fokus nu, 2 träningsupplägg ska göras på fm, sedan har jag massagebehandlingar. Jag måste snart spärra internet när jag jobbar, så lätt att slinka in på fejjan eller nån blogg och läsa nåt onödigt vetande, som jag gör nu:)

Önskar er alla en finfin dag!

ps:Vill du ha träningsupplägg efter nyår, så anmäl dig senast den 19 dec, finns några platser kvar ännu. Har fått tacka nej till Pt-live och kör nu endast PT-online fram till nyår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar