3 dec. 2012

1:a advent

Äntligen nytt modem, det har krånglat hela veckan och i helgen var det hopplöst och att sköta allt genom telefon blir lite krångligt. Men nu så har kan jag använda, data, ipad och tv igen. Herregud vilket löjligt problem egentligen, men jag märker ju också hur mycket jag behöver internet.

Julskyltning igår och det var lyckat många som trotsa kylan och knata bort till mig. Så det kommer jag absolut göra om. Kommer ha öppet lite innan jul också, den 23:e brukar det vara full fart så då kommer jag har öppet iallafall för sista minuten julklappar, brukar även komma några stycken på julafton.:)

Nytt medlemsbevis kom från kroppsterapeuterna idag och en kvalitetssäkran. Jag har varit med i Kroppsterapeuterna sedan 2007, 6 år i januari.
Alla medlemmar i kroppsterapeuterna Yrkesförbund är välutbildade, arbetar enligt förundets etiska regler och är för din trygghet behandlingsskade -och ansvarsförsäkrade. Kolla efter det här nästa gång du går och får massage.

Har 3 st paket kvar av detta erbjudande, bra för torra fötter och händer.
250:- ord. pris är 345:-
 Kan även rekommendera footbalm, jag har hopplösa fötter på vintern men med den blir det inte en självspricka, mjukar verkligen upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar