30 nov. 2012

Varning för fiskpedikyr!

Nåt som verkar ha blivit populärt på sistone på salonger är fiskpedikyrer, annorlunda och billigt och bra för salongsägaren. Jag såg det första gången i thailand för några år sen, stoppa ner handen endast, bläää! Såg det på hälsomässan i år också , dyrt och jag hade inte satt mig där fast jag fått betalt.


Imorse på nyheterna varna dom för att man kunde få allvarliga infektioner då dom upptäckt fiskar som är bär på kolerabakterier.

Inte årets julklapp alltså.

Boka en tid hos en av de duktiga som håller på med fötter på riktigt och gör riktig fotvård, här i Älvdalen har vi Erika Sålder, Erikas fothälsa.

4 kommentarer:

 1. Usch! Fötter å tår är ett kapitel för sig. Har haft nageltrång en enda gång i hela mitt långa liv å det var efter att jag varit hos en fotvårdare :/ Hädanefter är jag min egen fotvårdare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tråkigt Evy, tyvärr kan det var ett lotteri ibland när man går till en terapeut. Min första massage var hemsk jag fick, att jag våga prova en annan ångrar jag inte idag :) Men bra att du är vårdar dina fötter iaf, det är ett par kroppsdelat som brukar bli glömda. :)

   Radera
 2. Tack fina Carola!
  För att du rekommenderar mig i din blogg.
  Jag instämmer med dig angående fiskarna vill inte
  stoppa ner mina fötter där.
  Mvh/ Erika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite Erika, får jag problem med fötterna kommer jag till dig:) Och det är också till dig jag skickar alla kudner som frågar efter fotvård.
   Första vintern jag klarar mig utan självsprickor, Dermanord footbalm gör susen för mina fossingar, och mkt trevligare än att stoppa ner dom i ett akvarium ;) kram på dig!

   Radera