28 nov. 2012

Torsdag

Godmorgon! Barn lämnade på respektive plats och mamman börjar arbetsdagen med en stor kopp svart kaffe. Pappersjobb på fm med träningsupplägg, fakturor och planering och även vänta in ett paket hudvård och hjälpa lite kunder som vill handla. Massagebehandlingar på em, torsdagar tar ja emot lite senare behandlingar för dom som inte kan dagtid och sambon som kommer hem fixar hämtning och mat.

Tröttheten håller i sig, det går bra att jobba men mornar och kvällar är ganska gäspiga. Hoppas på att tillskottet kommer hjälpa framöver.
Jobbar på i 3 veckor till sen kommer jag vara föräldraledig i 18 dar, ska bli mysigt att få umgås lite mer med barnen som växer alldeles för fort, och med sambon med såklart, vi ska både på spa, kalas och på hockeyhelg i sthlm under dessa dar.

Satt och räkna lite på hur mycket jag jobba och hur mycket ledig jag har varit i år. Jag ju hemma med barnen alla lov och det blir en hel del, och jobbet får stå tillbaka. Som sagt de växer för fort och jag är glad är jag har möjligheten att vara med dom mycket och att jag jobbar hemma och alltid vara nära, om några år ser det nog annorlunda ut.

Det som är när man jobbar hemma är att man får lära sig att hålla isär jobbtiden och inte pyssla med annat och det går bra, och så är det är väldigt lugnt och skönt att jobba hemma, och jag är väldigt lugn i mig och behöver det. Man behvöver inte krångla till det så mkt. Sen är det underbart att vara sin egen chef!
Men... jag saknar lite trevliga arbetskamrater, 2013 blir det nog ändring på det :)
2013 kommer bli ett otroligt spännande år!

Man stelnar till bra när man sitter still och jobbar så en promenad blir det innan lunch.
Ha en härlig torsdag!

Ps: Och glöm inte att gilla min sida på Facebook och vinn en massagebehandling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar