4 nov. 2012

Söndagsjobbar!

Sitter och jobbar här på kvällen. En  vecka hemma med älsklingarna gör att jag hamnar lite efter men det är det helt klart värt, haft en skön höstlovsvecka och vi har hållt oss hemma mest, väldigt lugnt och skönt.
 Men nu snart är det klart för PT-online kunder som startar imorgonbitti, endel fortsättupplägg och en del som startar sin första kostvecka.

Det har bara exploderat med PT-onlinekunder, fantastiskt kul. Har haft kunder hela tiden sen jag starta , men snart är jag upp i en gräns jag får göra en kölista. Kvalité är viktigt för mig.

Samma sak som det var med massagekunderna, nöjda pt-online kunder berättar det för sin omgivning och sen rullar det bara på. Inte en annons har jag satt ut.
 Bästa betyget och bästa reklamen, tack alla fina!

Pt-online är inte bara ett bra sätt att kunna träna vart man vill, utan det är trendigt likaså är även bootcampträning.

Jag kommer höja priserna en del efter nyår, då jag nu haft en testperiod och vet hur mycket tid jag lägger ner på coaching osv. Det kommer även då bli möjligt att köpa paket på 3, 6, 12 mån. Men det går bra att boka in datum nu till att börja efter nyår till nuvarande pris än så länge, den första 2013 är redan inbokad! :)

Massagekunder står på schemat måndag-torsdag, och på fredag bär det av till stockholm och "Allt för hälsan", jag och kärleken åker på mässa, men även på en weekend med fokus på varann och Dirty Dancing musikal, ska bli så kul! Utan kärleken inget FriskvårdFokus, han har alltid stöttat mig i allt jag hittat på <3.

Godnatt alla läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar