12 nov. 2012

Hemma i Dalen igen...

Haft en toppenhelg, mycket intryck så man blir så trött men nu är jag hemma i lugnet i Älvdalen igen. Sagt det förr, det  kul att vara i Stockholm några dagar men jag skulle aldrig flytta dit med min familj.

Dirty Dancing var magisk, så bra! Hälsomässan imponera inte så stort i  år, det var mindre, det var mycket skrot men några pärlor fanns det som Spartan och Paulun bland annat.
Men jag undrar var alla andra var, sånt som exploderat det senaste året som Crossfit, kinesiotaping bland annat. Och när dom satt upp Katrin Z på föreläsarlistan, hur tänkte dom då?

Skärpning till nästa år!  Mera träning, liv och rörelse.Och tillbaka till det som funkar, inte en massa konstiga redskap, varför krångla till det. Hållningsvästar? Varför inte stärka upp din bål och få en bra hållning på köpet och så många andra bra fördelar.

Nåt bra var att jag beställde hem en ny elektrisk massagebänk, kommer blir jättebra och det var inte en dag försent, blir bättre både för kunden och för mig och bra om vi blir fler terapeuter i behandlingsrummet framöver.

Nu ska jag jobba på med PT-online, en nystartare även denna vecka, och de som fortsätter som ska coahas vidare till sina mål och så massera på det!
Ha en toppendag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar