7 nov. 2012

Fantastiska kropp!

En morgonbehandling gjord och nu lite jobb vid datan innan nästa. Håller på med en kroppsanalys och det är så roligt! Lika roligt är det att få göra ett program till just den personen och se resultaten av jobbet dom lägger ner på träning och kost, stolta hållningar och starka kroppar utan krämpor.

Det är framåtroterade axlar & korta och spända bröstmuskler, "gamnacke", inaktiverade rumpor, svag bål, framåttippade bäcken , översträckta knän, nedtrampade fotvalv, "vingar"/skulderblad som sticker ut i brist av ryggmuskler, korta höftböjare, svank , olika kroppsformer osv osv.

Inte alla gånger jag säger just dessa ord då dom inte är smickrande men ibland behövs det, utan jag anpassar styrke och rörlighetsövningar till kunden och då har dom helt plötsligt inte dessa "smeknamn".

Känner tacksamhet idag över att få jobba med det roligaste jobb just för mig och få möjligheten att få hjälpa andra. Min första kund måndag morgon sa till mig; " hoppas du vet hur bra du är!" Tack fina du jag lever på det än :)

Blir till att jobba på och efter dagen ska jag ta hand om just mina problemområden

Ha en toppendag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar